Un nou contract de sponsorizare semnat de către Centrul Cultural Mioveni

de | 20.03.2024 11:48 | Lifestyle, Mioveni

Vești bune pentru locutorii orașului Mioveni! A fost semnat un nou contract de sponsorizare de către Centrul Cultural.
Centrul Cultural Mioveni continuă fidelizarea partenerilor privați in demersul desfășurării proiectelor din agenda culturală la un nivel înalt, după primele două contracte de sponsorizare de la evenimentul din data de 8 Martie – ,,Pentru tine, femeie!’’,
Al treilea contract de sponsorizare semnat pe anul acesta de către Centrul Cultural Mioveni este în valoare de 40.000 de euro. Acesta va ajuta la realizarea proiectelor propuse pentru anul 2024.
Centrul Cultural Mioveni a reușit, de-a lungul anilor, să atragă un număr important de parteneri privați și aici menționam 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐜𝐢𝐟𝐫𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞. Aceștia sprijină instituția în urma performanțelor avute, dovadă fiind evenimentele validate de către un public numeros.
Mulțumim și vom reveni cu următoarele contracte de sponsorizare aflate în desfășurare!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.
Foto: Facebook
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni