Proiectul de asfaltare a 31 de străzi din Bogaţi avansează în ritm alert

de | 20.03.2024 12:13 | Din ediția tipărită, Administrație, Rural

Asfaltarea celei mai lungi străzi cuprinse în proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Bogaţi a fost finalizată! Este vorba despre una dintre străzile din Dorobanţi, care se alătură altor drumuri din localitate asfaltate în cadrul aceluiaşi proiect, precum străzile Păuza, Glâmbocelul 1, Târgului 1 sau Târgului 2, deja finalizate.

asfaltare Bogati dorobanti

Bucuria localnicilor a fost atât de mare, încât finalul lucrărilor a fost sărbătorit cu o masă câmpenească, la care au fost invitaţi şi muncitorii de pe şantierul din Dorobanţi.

Echipele de constructori au continuat lucrările şi pe alte străzi cuprinse în proiect, precum strada Demnității din satul Glâmbocelu, respectiv strada Freziei din satul Bujoi. Următoarea operaţiune programată a constat în executarea celorlalte lucrări prevăzute în proiect, pe fiecare stradă asfaltată, și anume: șanțurile betonate, accese la proprietăți, podețe/rigole pentru dirijarea apei, finisări ale asfaltului, acolo unde este cazul, marcarea dungilor și altele.

colaj asfaltari bogati

Obiectivul de investiţii  „Modernizare și reabilitare drumuri locale și poduri în comuna Bogați, județul Argeș”, în valoare totală de 28.551834,31 lei este finanțat prin Programul „Anghel Saligny” şi cuprinde nu mai puţin de 31 de străzi. După ce se vor realiza lucrările pentru canalizare, vor urma şi străzile Valea Zimbrului-Releu și Crinului

Pentru luna martie, primarul Ion Gârleanu a anunţat şi reluarea lucrărilor de construire a podului din Chitești, iar imediat cum condițiile meteorologice vor permite realizarea unei rute ocolitoare pentru locuitori, vor începe lucrările podului din Valea Morii.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiecte depuse de Primăria Bogați: gaze naturale, locuințe sociale și un parc fotovoltaic!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny | Bogați | Ion Gîrleanu

Ultimele articole