Un nou tip de vouchere pentru români! Ce spune ministrul Marcel Boloş

de | 20.05.2023 13:25 | Știri, Economic, Național

  • Un nou tip de vouchere pentru români!

voucher ferilizare

Vești bune pentru români! Aceștia vor putea beneficia de un nou tip de vouchere.

Anunțul a fost făcut de Marcel Boloș, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Marcel Boloș a fost prezent împreună cu delegaţia Ministerului la Bruxelles iar în urma discuțiilor avute, acesta anunță un proiect-pilot în irigaţii, care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamentele de pompare.

Mai jos este mesajul integral pe care ministrul Boloș l-a postat în mediul online:
𝐃𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐁𝐫𝐮𝐱𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬: 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐢𝐥𝐨𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐑𝐄𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫𝐄𝐔
În acest moment, expertiza World Bank Europe and Central Asia se dovedește vitală pentru implementarea reformelor pe care România și le-a asumat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Suntem într-o perioadă în care provocările sunt tot mai complexe: mă refer aici la reforma pensiilor speciale, reforma sistemului public de pensii, reforma privind guvernanța companiilor de stat sau reforma salarizării bugetare.
Tocmai de aceea, avem nevoie de o relație mai strânsă, aplicată.
Am avut o discuție foarte productivă în acest sens cu doamna Gallina Andronova Vincelette, Country Director al Băncii Mondiale pentru Uniunea Europeană, căreia i-am propus să punem bazele unei colaborări și pentru investițiile și reformele pe care le pregătim pentru RePowerEU.
Reamintesc faptul că avem din partea Comisiei Europene 𝟏,𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 pe care să îi investim pentru a produce energie sigură, durabilă și la prețuri accesibile,” este mesajul transmis de ministrul Boloș pe pagina sa de Facebook

marcel-bolos vouchere

Transmit pe această cale și 𝐨 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚̆: în urma discuțiilor de zilele acestea de la Bruxelles, am convenit să avem în Repower EU 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐢𝐥𝐨𝐭 𝐢̂𝐧 𝐢𝐫𝐢𝐠𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐚̆ 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐥𝐨𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐚𝐫𝐞. Mai mult, sunt agreate voucherele pentru panouri solare și o alocare specială pentru a asigura eficiența energetică a locuințelor sociale. Voi reveni cu detalii”, a adăugat acesta. 
Foto descriptiv
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Boloș

Ultimele articole