anchetaonline.ro

Un piteștean a fugit de poliție după ce a condus fără drept! Acum este reținut!

de | 22.12.2022 16:39 | Știri, Eveniment, Județean

Un piteștean în vârstă de 32 de ani a fugit de poliție, în cursul zilei de 17 decembrie, după ce a fost depistat la volan pe strada Carol Davila din Pitești.

Bărbatului i-au fost efectuate semnalele de oprire de către polițiști, dar în schimb, acesta a oprit, a fugit și a abandonat mașina. Piteșteanul avea dreptul de a conduce suspendat și s-a stabilit faptul că, el ar fi condus autovehiculul pe drumurile publice, în repetate rânduri.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările în dosarul penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi urmează ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Foto Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 20 de ani- reținut! A bătut un tânăr și i-a furat telefonul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: