Un polițist a dat foc mașinii unei persoane căreia îi împrumutase bani: drept răzbunare!

de | 10.11.2022 17:12 | Știri, Eveniment, Național

Caz șocant petrecut în Maramureș, după ce un polițist i-a împrumutat bani unei persoane. Organul legii și-a făcu imediat planul de răzbunare pe care l-a și dus la bun sfârșit, anume de a-i da foc mașinii celui căruia îi împrumutase o sumă de bani.

Astfel, pentru a reuși, acesta și-a convins un coleg să intre ilegal în baza de date de la Evidenţa Persoanelor cu scopul de a verifica datele din evidenţa auto ale victimei.

Nu a fost un plan prea reușit, iar acum polițistul a fost arestat pentru 30 de zile.

Potrivit românia24.ro, instanţa a reținut că polițistul, în data de 10 iulie 2022, însoţit de un alt bărbat, rămas neidentificat până în prezent, s-a deplasat cu un autoturism la locuința victimei. Bărbatul neidentificat a stropit cu motorină autoturismul parcat în faţa imobilului, aparţinând victimei, şi l-a incendiat, plecând ulterior de acolo.

Fapta de distrugere a fost concepută şi săvârşită de inculpat în scop de răzbunare şi de constrângere, în contextul acordării de către acesta a unui împrumut martorului Z, cu implicarea martorului Y, şi a refuzului martorului Z de a-i restitui banii”, anunță Tribunalul Maramureș.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ultima oră! Medicul Liliana Berca a fost arestată pentru 30 de zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole