anchetaonline.ro

Un poștaș din Pitești a furat banii pensionarilor

de | 09.10.2022 15:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal care vizează un fost poștaș din Pitești. În perioada iunie-iulie 2018, în timp ce era angajat al Poștei Române, bărbatul a furat mai multe sume de bani.

Mai exact, omul și-a însușit din gestiune suma de 16.835 lei, dar și 68.086 lei (reprezentând contravaloarea a 17 mandate pensii diferite categorii).

Însă, nu a durat mult până când a fost descoperit, iar acum este cercetat pentru delapidare, fals și uz de fals, toate în formă continuată.

Dosarul în care este judecat a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul, în valoare totală de 84.921 de lei, a fost achitat către păgubiți de către Poșta Română, care s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Foto descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prinși în fapt! Tot mai mulți argeșeni au început să fure lemne, speriați că vine iarna

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: