anchetaonline.ro

Un profesor de religie este acuzat că a susținut la ore că femeile “merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”!

de | 12.10.2022 17:15 | Știri, Eveniment, Județean

Mai multe eleve din Arad s-au plâns, în cursul săptămânii trecute, pe rețelele de socializare, printre care și TikTok, că profesorul lor de religie le-ar fi spus la ore că femeile “merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”, conform Digi24.

Mai mult de atât, fetele au spus că au fost și jignite de către profesor iar poliția s-a autoseziat în cursul zilei de miercuri. Chiar una dintre eleve precizează că i-ar fi spus că nu ar fi violată de bărbaţi nici dacă ar fi plătiţi să facă asta.

Profesorului de religie i s-a întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă, și este, în prezent, el cercetat pentru “adresarea de expresii jignitoare unei eleve de 18 ani”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

 

Avem o echipă de doi inspectori care fac cercetări în liceul respectiv, vor vorbi cu elevele în cauză, cu alţi profesori şi cu profesorul acuzat. Nu există plângeri anterioare acestui caz pe numele acestui cadru didactic. Măsurile le va lua Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, se poate merge de la tăierea din salariu până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat, pentru Agerpres inspectorul şcolar general, Marius Gondor.

 

 

 

 

sursa foto: Replica ONLINE

descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 29 de ani – a fost prins conducând beat și fără permis o mașină neîmatriculată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: