Piteștean de 29 de ani – a fost prins conducând beat și fără permis o mașină neîmatriculată!

de | 12.10.2022 16:31 | Știri, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 29 de ani, din Pitești, a fost depistat de către poliție în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Pitești, după ce a consumat alcool și nu dispunea de permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest, a fost indicată o valoarea mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, bărbatul nu avea nici automobilul înmatriculat iar la cererea organelor oficiale a refuzat transportul la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Celui în cauză i-a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca în ultimele 24 de ore, dosarul să fie finalizat.

Dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer beat- prins pe DN 73, în Mărăcineni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole