Un șofer beat a ambalat motorul până i-a luat foc mașina. Autoturismul a ars complet

de | 25.01.2024 12:31 | Eveniment, Național

Caz șocant în județul Suceava. Un bărbat de 58 de ani s-a urcat la volan într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât a ambalat motorul până i-a luat foc mașina. Autoturismul a fost complet distrus de flăcări. În plus, polițiștii au descoperit că suceveanul avea și permisul de conducere anulat.

Potrivit obiectivdesuceva.ro, evenimentul a avut loc în weekend, iar polițiștii au fost sesizați prin apel la 112  cu privire la faptul că pe raza comunei Udești un autoturism a luat foc. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, dar și oamenii legii.

Polițiștii au aflat de la cel care a sunat la 112 că proprietarul mașinii s-a urcat la volan și a ambalat motorul atât de tare, încât a luat foc autoturismul.

Din fericire, la vederea flăcărilor, bărbatul a coborât din mașină, astfel nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Potrivit sursei citate, bărbatul era atât de beat încât nici nu a putut să fie testat cu aparatul etilotest. A fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în urma analizelor a rezultat o alcoolemie de 2,78 g/l alcool pur în sânge.

După stingerea incendiului, pompierii militari au stabilit ca sursă de aprindere efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului, acesta fiind distrus în totalitate.

Pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Suceava.

Foto descriptiv monitoruldesuceava.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi avertizări meteo de vreme rea! Meteorologii anunță vânt puternic, ninsori și viscol

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava