Un șofer de 70 de ani a intrat cu mașina într-un motoscuter condus de un bărbat de 74 de ani!

de | 29.08.2022 17:54 | Știri, Eveniment

Un eveniment rutier a avut loc, în Giurgiu, acolo unde un bărbat în vârstă de 74 de ani, care conducea un motoscuter, a fost lovit de un bărbat de 70 de ani care conducea un autoturism. Șoferul de 74 de ani a ajuns la spital.

De asemenea,șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, potrivit Agerpres.

„În această după-amiază, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, despre producerea unui eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un motoscuter, pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului motoscuterului, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Giurgiu. Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, scrie într-un comunicat de presă, emis de IPJ Giurgiu.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 3 victime în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole