Un tânăr de 21 de ani a furat peste 1.000 de lei dintr-o mașină din Pitești!

de | 15.09.2022 16:39 | Eveniment, Pitești, Știri

Organele oficiale de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care s-au ocupat de caz, au finalizat cercetările, deschizând un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021, un tânăr de 21 de ani, din Merișani, a pătruns într-un mașină lăsată neasigurată care se afla pe raza municipiului Pitești. Acesta a sustras din autoturism suma de 1.100 de lei.

De asemenea, dosarul furtului a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, în lipsă. S-a luat această decizie deoarece bărbatul este, la momentul actual, arestat în Franța, într-o altă cauză.

 

 

Foto descriptiv/Sursă Lugoj Info.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență maximă! Șofer drogat în Câmpulung! Altă șoferiță, de 19 ani, prinsă la volan cu permisul suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Merișani | Pitești