anchetaonline.ro

Tragic! Un tânăr de 23 de ani a decedat în urma unui accident rutier!

de | 31.08.2022 22:38 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc astăzi, 31 august, în județul Giurgiu, acolo unde în urma unui accident rutier un tânăr de 23 de ani a murit și altul, de doar 19 ani a fost rănit, informează Digi24.

Evenimentul s-a petrecut între două autoturisme între localităţile Ogrezeni şi Malu Spart.

Din primele informații se pare că tânărul în vârstă de 23 de ani a fost proiectat în afara autoturismului după impactul violent cu celălalt autovehicul. Nu s-a mai putut face nimic pentru el la sosirea echipajelor SMURD.

Tânărul de 19 ani a fost găsit conștient la venirea echipajelor de salvare și a fost transportat la o unitate medicală.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:30.

La acest moment traficul a fost blocat pe DJ 412.

ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în urmă cu puţin timp pe DJ 412 A, între localităţile Ogrezeni şi Malu Spart, în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier sunt implicaţi şoferii celor două autovehicule, ambii bărbaţi, dintre care unul în vârstă de 19 ani, care a fost preluat de echipajul SMURD, iar cel de-al doilea, în vârstă de 23 ani, din păcate, a fost proiectat în afara autoturismului, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa în momentul sosirii echipajelor de intervenţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Organele oficiale de poliție efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile producerii accidentului.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

DSP a descoperit apa caldă: mizerie, mobilier vechi şi sterilizare deficitară în spitalele din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU