Un tânăr de 29 de ani din Pitești, fără permis, a preluat controlul unei mașini și a făcut o victimă!

de | 29.08.2022 16:13 | Știri

În urmă cu puțin timp, IPJ Argeș a informat faptul că un accident a avut loc, în curtea unei companii din Mărăcineni. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, din Pitești, fără permis de conducere, care s-ar fi urcat la volanul unui autoturism în care se afla în calitate de pasager. În momentul când acesta a încercat să se deplaseze cu autoturismul, a lovit frontal un alt autoturism, rezultând o victimă. Aceasta este un bărbat de 55 de ani, din București, care se afla lângă cel de-al doilea vehicul.

În urma evenimentului,victima a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, informează IPJ Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 3 victime în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole