anchetaonline.ro

Un tânăr de numai 24 de ani a fost împușcat din gelozie!

de | 24.09.2022 08:48 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr, de 24 de ani, a fost împușcat în cursul zilei de ieri, vineri 23 septembrie, pe o stradă din Baia Mare, din cauza unei scene de gelozie a unui alt bărbat de 30 de ani. Victima ar fi ajuns în stare gravă la o unitate medicală, potrivit informațiilor Digi24.
Bărbatul de 30 de ani tocmai ce ajunsese din Anglia când a aflat că iubita lui îl înșală. Pe fondul geloziei s-ar fi produs o urmărire în trafic, când agresorul a scos arma de foc și l-a împușcat pe tânăr.

Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Şurdeşti, se află în custodia poliţiei, pentru audieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

În aceste momente efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun, potrivit IPJ.

Foto descriptiv.

Citiț, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu două mașini în Drăganu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: