Un tânăr din Mioveni a obținut cea mai mare medie de admitere la Academia de Poliție

de | 09.09.2022 21:41 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle, Mioveni

Județul Argeș se mândrește cu un tânăr din Mioveni, care a reușit să obțină cea mai mare medie de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Este vorba despre Ionuț Ștefan Militaru, cel care a fost și șef de promoție la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu din orașul Mioveni.

De asemenea, printre primii admiși la Academia de Poliție s-au mai aflat încă trei absolvenți ai liceului din Mioveni, și anume Mîndroc Antonio Cătălin, Andrei Ciobanu și Duțulescu Andrei Alexandru.

Felicitări tuturor! Felicitări șefului nostru de promoție Militaru Ionuț Ștefan pentru cea mai mare medie de admitere cu care s-a intrat la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” în acest an. Felicitări familiei și profesorilor!”, a transmis conducerea Liceului Iulia Zamfirescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Descindere în forță la o bancă din Mioveni! O persoană a spus că e sechestrată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni

Ultimele articole