Accident tragic! Un tânăr s-a urcat drogat la volan și a omorât un om!

de | 13.01.2023 11:58 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr în vârstă de 19 ani, drogat, a provocat un accident rutier mortal, joi noapte, în comuna Șușani, județul Vâlcea. Acesta a fugit de la locul evenimentului, fiind prins ulterior de polițiștii rutieri.

Victima evenimentului a fost un bărbat de 67 de ani.

Cel care a sunat la 112 a fost un alt bărbat, care a informat că o persoană se află pe carosabil, inconștientă. Acesta a precizat că este posibil să fie victima unui accident rutier, potrivit romania24.ro.

La fața locului s-a prezentat personalul medical, declarând decesul victimei.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe partea carosabilă, pe DJ 677, în comuna Șușani, conducătorul auto părăsind locul accidentului. Victima era un bărbat de 67 de ani, din comuna Șusani, personalul medical prezent la fața locului declarând decesul acestuia”, informează Poliția Vâlcea.

Conducătorul autoturismului a fost identificat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru drogurile AMP și MDMA.

Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, prezintă sursa citată.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în plină stradă!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole