anchetaonline.ro

Unitățile Militare din Pitești se înarmează. Cu schiuri…

de | 14.03.2022 14:35 | Anunțuri

Unitățile Militare din Pitești se înarmează. Cu schiuri…

27.751,26 de lei a cheltuit Unitatea Militară 01225 Pitești pentru achiziționarea de echipamente de schi. Extrem de modernă în abordare, Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” vrea să își antreneze învățăceii și pe pârtii, pentru că așa a văzut în filmele cu James Bond, că războaiele cu răufăcătorii se pot duce inclusiv pe schiuri. Niciodată nu știi când e nevoie să urmărești un… Putin pe pârtia de la Molivișu!

În paralel, la Unitatea Militară 02497, adică la Spitalul Militar Pitești, se continuă lucrările de arhitectură peisagistică. Ultima plată a fost făcută către SC Kass Plastic Line, în valoare de 7.390 de lei. În ultimii ani, s-a investit masiv în Spitalul Militar din Pitești, și asta se vede cu ochiul liber. Îmbucurător este că nu s-a făcut deloc rabat de la calitate, iar lucrările au, în mod surprinzător pentru Pitești, și o valoare estetică ridicată.

Nu doar în exterior lucrurile arată bine! Și la interior cei de la UM 02497 au grijă pentru detalii și, mai ales, igienă. Spitalul tocmai a achiziționat un colac de wc cu rezervă de folie în valoare de 5.380 de lei.

 

Citește articolele pe același subiecte: Molivișu | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: