Unul dintre patronii cluburilor Nuba a fost înjunghiat! Agresorul a fugit de la fața locului

de | 20.04.2023 19:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Unul dintre patronii cluburilor Nuba a fost înjunghiat! Agresorul a fugit de la fața locului

Incident șocant, joi după-amiază, în fața localului Nuba din București. Unul dintre cei trei patroni ai cluburilor a fost înjunghiat.

Este vorba despre Jean Sasu, iar evenimentul a avut loc în fața cafenelei din Dorobanți. Conform coacționarului Alexandru Nanu, citat de Libertatea, atacul a avut loc în jurul orei 15:00, dar nu se cunoaște motivul.

Se pare că Jean Sasu a fost înjunghiat în zona feselor. El ar fi fost atacat de la spate de un bărbat cu șapcă albastră, care a venit în fugă spre acesta.

La această oră, atacatorul este căutat, după ce a reușit să fugă de la fața locului.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1. A fost identificat un bărbat ce prezenta leziuni, preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat poliția Capitalei.

Totodată, în comunicat se precizează că întrei cei doi ar fi izbucnit o ceartă, însă nu se vorbește despre motivul conflictului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Jurnalista Iulia Marin va fi înmormântată la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nuba