Update: Bărbatul din Costești a murit

de | 23.05.2022 15:21 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Eveniment

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă, din nefericire, omul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind nevoiți să declare decesul.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 ani, care a fost găsit de pompieri în interiorul locuinței, în stop cardio-respirator.
Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, iar în sprijinul acestora a sosit și un echipaj al SAJ.
Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

INFORMAȚII INIȚIALE

Un apel la 112 anunța, luni după-amiaza, că un bărbat s-a prăbușit în fața ușii unui apartament din orașul Costești. Se pare că omul locuiește în apartamentul respectiv, iar apelul a fost dat de o vecină, care l-a găsit pe om căzut pe jos.

Paramedicii SMURD au ajuns la fața locului  pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului. Cel mai probabil, el va fi transportat la spital dacă starea lui va impune acest lucru.

Momentan, nu se știe dacă bărbatul suferă de vreo afecțiune.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Moarte suspectă! Patronul unui salon de bronzare- găsit fără viață

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | ISU | SMURD

Ultimele articole