Tentativă de viol! Un argeșean a încercat să profite de o femeie care i-ar putea fi mamă

de | 23.05.2022 15:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 46 de ani, din Ungheni, județul Argeș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Se pare că argeșeanul a „poftit” la o bătrână de 76 de ani, din aceeași localitate. Potrivit cercetărilor, în noaptea de sâmbătă, 21 mai, bărbatul ar fi intrat în locuința femeii, pe furiș, după ce a băut bine pentru a prinde curaj. Ajuns în casa bătrânei, omul a încercat să profite de femeie.

Fără să țină cont de vârsta înaintată a bătrânei, care i-ar putea fi mamă, argeșeanul a bătut-o, cu intenția de a o viola. Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile agresorului și a fugit să ceară ajutor.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 21 mai a.c., în jurul orei 22.00, fiind sub influența alcoolului, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 76 de ani, din Ungheni, pe care ar fi agresat-o fizic, cu intenția de a o viola”, au transmis oamenii legii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, adaugă reprezentanții IPJ Argeș.

 

Sursa foto: Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Moarte suspectă! Patronul unui salon de bronzare- găsit fără viață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole