Ce urmează în comuna Bogați? Încep lucrările de introducere a canalizării pe strada Primăverii – Jucălești

de | 10.05.2024 14:23 | Rural, Administrație

Primarul comunei Bogați, Ion Ion Gîrleanu, a fost joi, împreună cu o echipă de specialiști, pe strada Primăverii – Jucălești din satul Bârloi pentru începerea proiectului de canalizare. De altfel, după terminarea lucrărilor de canalizare urmează asfaltarea.

Reprezentanții administrației locale fac demersurile necesare pentru ca într-o săptămână și jumătate să poată lua avizele necesare de la instituțiile corespunzătoare astfel ca în cel mult două săptămâni să demareze acțiunea de canalizare și ulterior asfaltarea.

”Eu sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca până în perioada 30 mai – 5 iunie pe această stradă să terminăm totul (canalizare-asfaltare).

Referitor la canalizarea de pe strada Valea Zimbrului țin să le mulțumesc locuitorilor din zonă pentru înțelegerea disconfortului creat de lucrări și de faptul că, până în prezent nu am primit nicio reclamație cu privire la acest aspect. În perioada următoare execuția canalizării acestei străzi se va desfășura într-un ritm mai alert, odată cu terminarea sărbătorilor Pascale astfel încât să se poată începe cât mai curând asfaltarea și, sunt convins, că odată cu aceasta toate neplăcerile create vor fi uitate”, a explșicat joi primarul Ion Gîrleanu.

Sursă foto: Facebook Ion Gîrleanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă la o firmă din Căteasca!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Comuna Bogați | Ion Gîrleanu