Vântul puternic face ravagii în Argeș!

de | 26.11.2023 14:58 | Județean, Eveniment

Două autoturisme au fost avariate, în urmă cu puțin timp, pe Calea Bascovului, în zona Universității „Constantin Brâncoveanu”. Din cauza vântului puternic, un copac s-a rupt și a căzut peste ele.

page 2 - Vântul puternic face ravagii în Argeș!

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție.

Din primele informații, în urma evenimentului nu ar exista victime, însă autoturismul a fost avariat.

De asemenea, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină și centrul municipiului Pitești, unde un cort cu structură metalică este în pericol să se prăbușească.

 

1ad7b469 4cae 403d 8b68 538e5511ac9d - Vântul puternic face ravagii în Argeș!

Tot pe raza municipiului Pitești, salvatorii argeșeni au fost solicitați să intervină și în cazul unui burlan desprins de pe un bloc de pe strada Horia, Cloşca şi Crişan.

De intervenția pompierilor a fost nevoie și în Mărăcineni, în zona Lukoil,  acolo unde un copac a căzut peste conductorii de electricitate.

Un incident similar a avut loc și la ieșirea din Poiana Lacului spre Drăgășani.

27eb5a65 d6de 4d3c 916d e65c8074481f - Vântul puternic face ravagii în Argeș! 60df07fb 2fa8 4909 bc19 cee2a5d0f345 - Vântul puternic face ravagii în Argeș!

În aceste momente, pompierii argeșeni intervin și pe strada Busaga din municipiul Curtea de Argeș, deoarece un copac este pe punctul de a se rupe și există pericolul de a cădea pe stradă.

De asemenea, din cauza vântului puternic,  un stâlp de telecomunicații  prezintă pericol să cadă într-o gospodărie din Recea.

43891671 8bf4 4bb7 b792 9544dd856bd1 - Vântul puternic face ravagii în Argeș!

Pentru evaluarea situațiilor produse și îndepărtarea efectelor negative intervin echipajele de pompieri cu autospeciale de intervenție.”, transmite ISU Argeș

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost solicitați și în localitatea Rociu, unde un copac a căzut peste un coș de fum.

Reamintim că până la ora 18:00, Argeșul se află sub COD GALBEN de intensificări ale vântului, viscol și precipitații însemnate cantitativ.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! COD ROȘU de viscol în zona de munte a județului Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole