S-au pus în vânzare biletele. Pe 18 aprilie vine Iana Novac, iar pe 20 iunie – The Mono Jacks

de | 02.04.2024 14:11 | Pitești, Lifestyle

Filarmonica Pitești anunță că a pus în vânzare, la sediul de la Centrul Multifuncțional (Calea București, Nr. 2) și pe bilete.ro, bilete la concertul vocal-simfonic extraordinar de Simfonia Lalelelor și la concertul de închidere a stagiunii a XVII – a.

Concertul din 18 aprilie este susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor, Tiberiu-Dragoș Oprea, solista Iana Novac, grupul Distinto și pianistul Ștefan Doniga. Fiind un concert extraordinar prețul unui bilet este 50 de lei, respectiv, 40 de lei, în funcție de categoria locurilor. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Concertul din 20 iunie (închidere a stagiunii 2023-2024) este unul eveniment, prețul unui bilet este de 120 de lei, respectiv, 100 de lei. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor Tiberiu-Dragoș Oprea, evoluează trupa The Mono Jacks.

Sursă foto: Filarmonica Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De Ziua Internațională a Autismului. Centrul Piteștiului a fost albastru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole