Un vasluian și-a dat foc la casă pentru că s-a certat cu soția. A ajuns la spital cu arsuri

de | 29.10.2023 15:29 | Național, Eveniment

Un bărbat de 60 de ani, din Vaslui, a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce a dat foc casei în care locuia împreună cu soţia.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în comuna Micleşti.

Potrivit Agerpres, bărbatul ar fi recurs la gestul extrem, după ce ar fi avut o ceartă cu soția. El a incendiat locuinţa folosind benzină.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi jumătate.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit în sprijinul SVSU Micleşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu provocat într-o locuinţă din comuna Micleşti. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi jumătate. ”, transmite ISU Vaslui
Potrivit sursei citate, în urma evenimentului au ars bunurile din două camere şi o anexă, acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, diverse produse textile şi materiale plastice.
De asemenea, în urma incendiului, bărbatul de 60 de ani, cel care a dat foc casei, a fost rănit. El a fost salvat în ultima clipă și dus la spital cu răni grave.
Au ars bunurile din două camere şi o anexă, acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, diverse produse textile şi materiale plastice.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Vaslui. A fost salvat acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, precum şi o cameră de locuit. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acţiunea intenţionată”, adaugă ISU Vaslui
Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

sursă foto ISU Vaslui

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri șoferi aflați sub influența substanțelor interzise, depistați de polițiștii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vaslui

Ultimele articole