Vedea: Și-a înjunghiat prietenul de pahar în zona inimii! La un pas de tragedie!

de | 17.01.2024 11:20 | Eveniment, Importante, Județean

Un alt caz șocant a avut loc pe raza județului nostru.

După ce ieri noapte, în Găvana, un bărbat de 38 de ani, din Caraș-Severin, a fost înjunghiat de un piteștean cu un cuțit în inimă și a ajuns în stare gravă la spital, un caz similar a avut loc pe raza localității Vedea.

De data aceasta, un bărbat de 51 de ani, a fost înjunghiat de prietenul său de pahar, un vecin în vârstă de 49 de ani.

Ieri seară, cei doi au mers împreună la băutură și din cauza aburilor alcoolului s-au luat la ceartă.  Fără a sta prea mult pe gânduri, bărbatul de 49 de ani a scos un cuțit, cu care și-a atacat adversarul în zona inimii.

După conflict, cei doi au mers acasă, iar bărbatul rănit și-a făcut duș și s-a băgat la somn. Norocul său a fost că a fost văzut de mama sa, iar sora victimei a alertat imediat Poliția.

În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 că un bărbat din comuna Vedea s-ar fi întors la locuința sa, prezentând răni în zona toracelui și a abdomenului.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, stabilind preliminar că victima, bărbat de 51 de ani, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un vecin, împrejurare în care a suferit leziuni provocate cu un obiect tăietor-înțepător.”, transmite IPJ Argeș

Victima a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost operat de urgență, iar acum este în afara oricărui pericol.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, iar agresorul a fost dus la sediul poliției pentru cercetări.

În cursul nopții precedente, de 16 spre 17 ianuarie, procurorul împreună cu polițiștii au desfășurat activități de cercetare penală în vederea stabilirii situației de fapt, administrării de probatoriu și parcurgerii etapelor procesuale impuse de aspectele rezultate din cercetări.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 17 ianuarie, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”, adaugă IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, în această dimineață, el a fost reținut pentru 24 de ore.

În această după-amiază, bărbatul a fost dus în fața instanței, iar magistrații Tribunalului Argeș au hotărât arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În baza disp. art. 226 Cod pr. pen., rap. la art. 223 alin. 2 Cod pr. pen. si la art.202 c.p.p dispune arestarea preventivă a inculpatului GEORGESCU NICOLAE…., , pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.01.2024 şi până la data de 15.02.2024, inclusiv. În baza art.275 alin. 3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin 6 Cod pr. pen., onorariul cuvenit apărătorului din oficiu Rădulescu Crenguţa Daniela, în sumă de 340 de lei conform împuternicirii avocaţiale nr. 328/17.01.2024, se suportă din fondurile speciale ale Ministerului Justi?iei. Cu drept de contestatie în 48 de ore de la pronun?are/comunicare. Pronuntată în sedinta camerei de consiliu, astăzi, 17.01.2024, ora _15:25_, la Tribunalul Argeş – Secţia Penală.”, se arată în minuta instanței.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Informare meteo de vreme rea pentru toată țara! Meteorologii anunță ploi, ninsori și vânt puternic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Caraș-Severin | Găvana | Poiana Lacului | Vedea

Ultimele articole