Veste bună privind Autostrada Sibiu-Pitești

de | 23.09.2022 18:09 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Național

Veste bună privind Autostrada Sibiu-Pitești! Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunțat că primii 14 kilometri ar putea fi dați în circulație până la finalul anului 2022.

De asemenea, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, la începutul acestei săptămâni, că lucrările primului lot al Autostrăzii Sibiu-Pitești sunt finalizate în proporție de aproximativ 80%.

Contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 1 Sibiu – Boița a fost semnat pentru suma de 612,65 milioane de lei fără TVA cu firma austriacă Porr . Totodată, ordinul pentru începerea de proiectare a fost făcut în luna mai a aului 2019, iar cel pentru etapa de execuție pe 30 martie 2020. Acest contract are o durata de realizare de 48 de luni, 12 pentru proiectare, iar 36 de luni pentru execuție.

Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NEWS! Se modifică programul magazinelor Lidl din toată țara

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu