Veste bună privind Spitalul de Pediatrie din Pitești

de | 10.10.2022 12:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Veste bună privind Spitalul de Pediatrie din Pitești! Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a efectuat o vizită pe șantierul spitalului, iar cu acest prilej, contructorul lucrărilor de extindere, a anunțat că proiectul ar putea fi încheiat înainte de termen.

Astfel, înainte de luna decembrie a anului 2023, spațiile de Urgență de la Spitalul de Pediatrie Pitești vor fi modernizare și dotate.

Am mers la Spitalul de Pediatrie Pitești, la o investiție a Consiliului Județean care vizează extinderea și modernizarea Compartimentului de Primiri Urgențe. Am venit să vedem cum se desfășoară lucrările pe teren. În cadrul discuțiilor purtate, constructorul ne-a asigurat că totul merge bine, ba chiar și-a manifestat optimismul că lucrările vor fi finalizate înaintea termenului prevăzut în autorizația de construcție”, a menționat vicepreședintele C.J. Argeș Marius Nicolaescu.

spital pediatrie 1 - Veste bună privind Spitalul de Pediatrie din Pitești

Foto CJ Argeș

Potrivit proiectului „Extindere, modernizare și dotare spații Urgență Spitalul de Pediatrie Pitești”, vor fi făcute îmbunătățiri pentru a crește calitatea serviciilor medicale. În acest sens, se va instala un sistem central de monitorizare a pacienților. Acesta va fi compatibil cu monitoarele existente în zona de primiri urgențe.

În principiu, aici va fi o locație nouă, cu dotări de ultimă generație. Pe lângă această locație nouă, se va interveni și la vechea construcție, urmând să fie asigură o ventilație nouă, cu filtre speciale, pentru a îmbunătăți aerul din încăperile respective.
Per total, avem beneficii pe mai multe părți. În primul rând prin creșterea calității actului medical prin educația medicală continuă pe care o vom putea face la locul de muncă, aici, la Spitalul de Pediatrie, și în al doilea rând prin creșterea calității ambientale în aceste locații”, a transmis Tudor Ionescu, managerul spitalului.

Valoarea totală a contractului este de 2.588.584,89 lei cu TVA, iar investiția este făcută de Consiliul Județean Argeș cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O mamă din Pitești îl acuză pe medicul Robe că a refuzat să îi salveze fetița, născută prematur

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole