Vești bune pentru locuitorii orașului Mioveni

de | 01.08.2023 12:25 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Primăria orașului Mioveni a anunțat faptul că Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin AFM a aprobat cererea de finanțare a proiectului care presupune realizarea în orașul Mioveni a 10 stații de încărcare, de mare putere, pentru vehicule electrice, în valoare de 1 687 802,73 lei (fără TVA).

master gratuit Mioveni

Având în vedere creșterea constantă a numărului de autoturisme electrice înmatriculate la nivelul orașului, administrația locală și-a propus dezvoltarea infrastructurii de încărcare electrică, prin 10 noi stații de reîncărcare duble, care permit încărcarea la o putere ≥ 50 kW în curent continuu, respectiv ≥ 22 kW în curent alternativ, a mașinilor electrice”, au transmis reprezentanții Primăriei Mioveni pe pagina de Facebook. 
Aceștia mai precizează faptul că stațiile vor fi amplasate în mai multe zone ale orașului și le vor completa pe cele trei deja montate de primăria Mioveni în anii precedenți, precum și pe cele gestionate în prezent de agenții econominci privați pe raza orașului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni