Vești bune pentru Poiana Lacului! S-a rezolvat problema alimentării cu apă a comunei!

de | 01.06.2022 11:00 | Știri

În acest an, cetățenii comunei Poiana Lacului nu vor mai suferi de lipsa apei la robinet, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Sătul să ceară sprijin la autoritățile județene și chiar și la guvern, primarul Ion Dumitrache alături de administrația locală s-a gospodărit singur pentru a pune capăt acestei situații ce se repeta an de an, din cauza instalațiilor de apă care nu corespundeau solicitărilor populației. Primăria Poiana Lacului a realizat o investiție care să îi scape pe locuitori de acest coșmar, după cum ne-a declarat primarul Ion Dumitrache.

Am realizat o rețea de distribuție de 5 km pe satele Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Gărdinești, Cepari, Slapia, Gălețeanu și Dealu Viilor, astfel încât nu vom mai avea sincope în alimentarea cu apă. Știm cu toții cum, în plină pandemie, oamenii aveau zile întregi când nu le curgea o picătură de apă la robinet din cauza presiunii scăzute din rețea. Deși am făcut demersuri nenumărate, nu am avut parte de rezolvare, așa că am executat această lucrare pentru ca cetățenii să nu mai aibă de suferit și să le ducem apa în parametrii normali.”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Lacului.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului