Ziua Copilului celebrată cu desene și cadouri la APP Argeș

de | 01.06.2022 11:17 | Știri, Lifestyle, Pitești, Politic

Copiii din Argeș au fost invitați de Alianța pentru Patrie să realizeze desene în creion, tuș sau acuarelă, pe tema ”Familia mea”. Cei care au transmis creațiile artistice pe mail sau le-au depus la sediul organizației din str. Târgul din Vale, nr. 18, vis-a-vis de Rectoratul Universității Pitești, au fost recompensați. Absolut toți participanții s-au bucurat de cadouri și dulciuri, oferite în dar pentru a le răsplăti efortul și a celebra împreună 1 Iunie.

desene 1 iunie APP desene3 - Ziua Copilului celebrată cu desene și cadouri la APP Argeș

Zilele acestea ne-au vizitat și bucurat cu prezența la sediul APP Argeș, copii de toate vârstele cu lucrările lor de desen. Toate lucrările copiilor participanți au fost expuse la sediul APP Argeș ca să ne înveselească mediul de lucru și fiecare copil a primit cadouri.”, a transmis organizația județeană.

Acțiunea de Ziua Copilului a APP Argeș nu s-a rezumat doar la atât. Membrii partidului le-au făcut o surpriză frumoasă și micuților care beneficiază de serviciile asociației Zâmbete Colorate. Astfel, i-au dus la parcul de aventură ”La liane!” din comuna Bascov, unde au explorat traseele antrenante și s-au distrat.

 

parc de aventura bascov


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

De ziua Copilului! Unde puteți merge GRATIS și ce activități sunt organizate pentru 1 iunie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alianța pentru Patrie

Ultimele articole