Vești proaste pentru fumători! Se scumpesc din nou țigările

de | 08.04.2024 09:58 | Național, Economic, Importante

Luna aprilie vine cu prețuri mai mari la țigări, astfel că fumătorii vor fi nevoiți să scoată mai mulți buni din buzunar pentru acest viciu.

British American Tobacco (BAT), unul dintre cei mai mari producători de țigări din piață, anunță o creștere semnificativă a prețurilor, începând de astăzi, 8 aprilie.

Astfel, după nouă majorare, pachetul de țigări va costa cu un leu mai mult, conform informațiilor furnizate de Economedia.

Potrivit sursei citate, începând cu 8 aprilie, prețurile pentru branduri precum Pall Mall vor ajunge la 26,5 lei, în timp ce Kent Blue va costa 27,55 lei. Alte branduri, cum ar fi Rothmans Blue, Vogue și Viceroy Red, vor avea și ele ajustări de prețuri, variind între 26 și 28,5 lei.

Deși alți mari producători de pe piață, cum ar fi JTI și Philip Morris, nu au anunțat încă majorări de prețuri, se așteaptă ca aceștia să urmeze exemplul liderului de piață în curând.

Prețul țigărilor a fost mărit ultima dată anul trecut, în iulie, tot cu 1 leu pentru un pachet.

Foto descriptiv 123Urban

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Grecia!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: British American Tobacco