Vezi ce culori se poartă în anul 2023, dar și în noaptea de Anul Nou!

de | 31.12.2022 12:35 | Știri, Lifestyle, Național

Anul 2023 este o perioadă astrologică ce reprezintă anul Iepurelui Negru. Acesta va aduce noroc, relațiile armonioase, dar și succes financiar. Iată în ce culori te poți îmbrăca în noaptea dintre ani pentru a începe anul 2023 cu cât mai multă energie pozitivă, dar pe care să le aplici puternic în ținute pe tot parcursul următoarelor 12 luni, potrivit realitatea.md.

Roșu

Roșu este o culoare puternică ce radiază carismă și magnetism. Iepurașul este reprezentat puternic de această culoare datorită energiilor sale pozitive. Mai multe de atât, succesul spre dragoste nu lipsește din câmpul acestei culori.

Roz

Rozul reprezintă armonia, iar asta nu poate lipsi din viața noastră. Atât în relațiile sociale dar și în familie, armonia este cea mai de preț. Culoarea roz reprezintă lipsa problemelor, dar și ușurința cu care ți le dirijezi în cazul în care își fac simțită prezența. stă culoare delicată este potrivită pentru cei care doresc să atragă armonia în relațiile de familie. Ea reprezintă pace, stabilizare și confort.

Albastru

Acestui animal îi plac toate nuanțele de albastru. Deci 2023, poate fi văzut cu ușurința, un an ce are o energie bogată și plină de noroc.

Albastrul este recomandat drept culoare principală în ținuta pe care o poți purta în noaptea dintre ani.

Negru

Deși negru este de fapt o non-culoare, ne-am gândit să nu o ratăm în acestă listă. Având în vedere că vorbim despre anul Iepurelui Negru, această culoare nu putea lipsi. Atât negrul, cât și alte culori închise aduc un look luxos și classy.

Ea va aduce mult noroc și bani. De asemenea, nu uitați să o acompaniați și cu accesorii de diferite culori sau nuanțe, cu cât mai deschise, cu atât mai mult vor ieși în evidență.â

Sursa Foto Digi24/Descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaoline.ro

Încă 3 zile libere în 2023! Care vor fi acestea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: