Autostrada Sibiu-Pitești. S-a suplimentat suma pentru exproprieri

de | 31.12.2022 13:23 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Național, Pitești

Guvernul a aprobat, în ultima ședință din acest an, o hotărâre pentru suplimentarea sumei prevăzute inițial pentru declanșarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ”Autostrada Sibiu-Pitești” – secţiunea 5 Curtea de Argeş – Piteşti.

Potrivit comunicatului de presă publicat de Executiv hotărârea ”privind suplimentarea sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 539/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada Sibiu-Pitești” – secţiunea 5 Curtea de Argeş – Piteşti, aflate pe raza localităților Bascov, Băiculeşti şi Merişani din judeţul Argeș, precum şi modificarea şi completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 539/2020” a fost aprobată. Totodată, proiectul hotărârii a fost publicat și pe site-ul Ministerului Transportului și Infrastructurii la secțiunea consultare publică. În scurta descriere a proiectului se precizează că se propune aprobarea suplimentării cu suma de 316,67 mii lei.

Foto descriptiv. Sursă foto: Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cine și pe ce sumă va face lotul 3 al autostrăzii Bacău – Pașcani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: