(VIDEO) 7 piteșteni aruncau cu ouă în mașinile care treceau prin Prundu!

de | 28.07.2023 10:14 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul nopții trecute, de miercuri spre joi, in jurul orei 02.00, dispeceratul Poliției Locale Pitești a primit o sesizare cu privire la un eveniment ce are loc în cartierul Prundu, zona Romaria.

Conform sursei citate, a fost vorba despre un grup de 7 tineri ce aruncau cu ouă în autoturismele care trec prin zona respectiva.

La fața locului au intervenit doi politisti locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente si dupa o urmarire de aproximativ un kilometru, faptasii au fost prinsi .

Dupa procedura de identificare, s-a stabilit ca tinerii locuiesc in Pitesti și au varste cuprinse intre 12 si 18 ani. Pentru fapta lor, au fost sanctionati cu cate 500 de lei, fiind înștiințați si parintii acestora.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu 2 mașini în Teiu cu patru victime! Una este o fetiță de 10 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: