(Video) Accident teribil în Argeș! Un tânăr de 20 ani dus la spital în stare gravă!

de | 15.01.2023 08:39 | Importante, Știri

Grav accident rutier produs noaptea trecută în judetul Argeș.

Un tânăr de 19 ani, care abia își luase permisul, a fost protagonistul unui accident extrem de violent petrecut pe drumul vechi între Pitești și București, în orașul Ștefănești din Argeș.

Din ancheta preliminară reiese că tânărul mergea cu viteză și a pierdut controlul volanului, iar mașina a trecut peste un șanț, printr-un gard și s-a răsturnat.

accident arges

 

A fost atât de contorsionată încât celor de la descarcerare le-a luat aproape o oră să o desfacă și să-l scoată pe tânărul rănit grav.

Acesta era singur în mașină. O ambulanță de terapie intensivă mobilă l-a luat și l-a dus la spitalul din Pitești acolo unde se află internat cu multiple leziuni și traumatisme.

Victima a fost extrasă cu leziuni în zona toracelui și claviculei stângi, iar ulterior paramedicii SMURD au transportat-o la spital.

 

Pe timpul misiunii s-au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

 

La intervenție au fost trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, au precizat reprezentanții ISU Argeș. 

 

 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să afle ce a stat la baza producerii acestui accident și totodată spun că este o minune că tânărul este în viață la cum arată masina.

 

Update:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Leordeni, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Călinești, având direcția de mers Pitești spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se.

 

Acesta nu a putut fi testat din cauza stării medicale, urmând ca la unitatea medicală să îi fie recoltate probe biologice de sânge.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești