(VIDEO) „O altfel de misiune” a polițiștilor! Un argeșean a rămas cu tirul blocat într-o intersecție din Hunedoara!

de | 15.05.2023 10:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

(VIDEO) „O altfel de misiune” a polițiștilor! Un argeșean a rămas cu tirul blocat într-o intersecție din Hunedoara!

Un bărbat de 34 de ani, din județul Argeș, a fost ajutat de trei agenți de poliție din Hunedoara, după ce tirul pe care îl conducea a rămas în pană, într-o intersecție.

Oamenii legii au intervenit, după ce au observat că traficul se desfăşoară îngreunat.

Astfel, doi dintre ei l-au ajutat pe șofer să schimbe o roată care avea pană, iar cel de-al treilea a dirijat traficul pentru a fluidiza circulația.

sursă video Facebook snppc.ro

Întreaga întâmplare a fost relatată și de Sindicatul Național al Poliţiștilor și al Personalului Contractual, într-o postare pe pagina lor de Facebook, unde le-au transmis felicitări celor trei agenți.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se desfășoară îngreunat la ieșirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.” transmit cei de la SNPPC

După ce au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că un autotren a rămas în pană, iar conducătorul vehiculului încerca să schimbe roata defectă.

Fără să stea pe gânduri, cei trei agenți de poliţie, Cristian, Vlad şi Darius, din cadrul Biroului Rutier şi al celui de Ordine Publică, şi-au împărţit rapid sarcinile: aceştia au dat o mână de ajutor conducătorului auto şi au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puţin de 20 de minute, autotrenul şi-a putut continua drumul – nu înainte ca şoferul să le mulţumească tinerilor poliţişti pentru sprijinul acordat”, au mai povestit sindicaliștii.

foto/video Facebook snppc.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident deosebit de grav pe un teren de sport din Teleorman! Băiat de 17 ani, în comă după ce poarta de fotbal a căzut peste el 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole