(VIDEO) Argeșean cu tupeu! S-a urcat la volan cu permisul anulat și sub influența alcoolului

de | 03.03.2024 13:30 | Județean, Eveniment

Inconștiență totală din partea unui bărbat de 56 de ani, din Moșoaia. Se află sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prins de polițiști conducând pe raza localității de domiciliu, deși avea permisul anulat. Mai mult de atât, bărbatul se afla și sub influența alcoolului.

Pe 01 martie, în jurul orei ora 11:00, în timp ce de deplasa pe DN 65B, pe raza localității de domiciliu, bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că bărbatul de 56 de ani figurează cu dreptul de a conduce anulat.

Mai mult de atât,  în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că argeșeanul se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 56 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prosoape, covorașe de baie și haine contrafăcute, în valoare de 4 milioane de lei, reținute de polițiștii de frontieră

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia