(VIDEO) Așa arată primii 13 kilometri de pe Autostrada Sibiu-Pitești

de | 05.12.2022 15:44 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

În câteva zile, primii 13 kilometri din autostrada Sibiu-Pitești vor fi gata, iar la data de 15 decembrie, cel mai probabil vor fi dați în circulație.

Asociația Pro Infrastructură au făcut publice imagini cu tronsonul.

Conform termenului contractul, tronsonul ar fi trebuit să fie gata în aprilie 2023, însă constructorul a anunțat că deschiderea va avea loc mult mai repede.

Același constructor ar urma să execute și lucrările pe secțiunea 4 a autostrăzii, cei 9,86 kilometri între Tigveni și Curtea de Argeș.

Din informațiile noastre, li s-a aprobat proiectul pentru obținerea autorizației de construire (PAC) și s-au apucat de organizarea de șantier, iar lucrările ar trebui să înceapă în primăvară, având termen de execuție 44 luni”, a transmis Asociația Pro Infrastructură.

Foto/Video Asociația Pro Infrastructura

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI! Începe o nouă ediție a programului Rabla pentru electrocasnice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole