anchetaonline.ro

Bradu! Pe 6 decembrie, la ora 16.45, se aprinde iluminatul festiv de Crăciun!

de | 05.12.2022 16:19 | Știri, Administrație, Județean, Rural

Moș Nicolae deschide poarta sărbătorilor de iarnă și la Bradu. Mâine, 6 decembrie, de la ora 16.45, în incinta Bazei Sportive, primarul Dan Stroe își așteaptă oaspeții pentru a da startul feeriei de luminițe și culori, prin aprinderea Bradului de Crăciun și a celorlalte ornamente și instalații, ce împodobesc localitatea.

Și surprizele sunt abia la început! O altă veste le-a fost dată amatorilor de patinaj și distracție în aer liber, de către edilul comunei Bradu.

patinoar Bradu

După o pauză de 2 ani, din motive bine cunoscute, ne-am propus să oferim din nou bucurie copiilor noștri și nu numai: își deschide porțile patinoarul amenajat aici, care în acest an va avea o suprafață mult mai mare față de cel din 2019.

Intrarea este gratuită, patinoarul fiind deschis zilnic până în data de 8 ianuarie 2023, și va funcționa după următorul program:
– de luni până joi și duminică, între orele 10.00 – 20.00;
– vineri și sâmbătă de la ora 10.00 până la ora 22.00.

Vă aștept cu drag la distracție în aer liber!”, este mesajul transmis de către primarul comunei Bradu, Dan Stroe. 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: