(VIDEO) Autoritățile au fost în alertă! Ce s-a întâmplat cu minorii dispăruți de pe un câmp din Golești

de | 18.07.2023 23:54 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Cei doi frați dispăruți de pe un câmp din Golești au fost găsiți pe raza localității Bradu.

Minorii au fost duși la Spitalul de Pediatrie unde se află și acum. Este acolo și o echipă de la Direcția de Protecție a copilului care va face o anchetă.

Unii copii fug de acasă pentru că sunt neglijați de părinți, trăiesc în familii conflictuale, doresc să fie independenți sau să câștige bani.

Se pare că la fel ar fi făcut și cei doi copii de 12 respectiv 14 ani, aflați  într-o situație precară, dintr-o familie dezorganizată.

Potrivit managerului Spitalului de Pediatrie, Tudor Ionescu,  se comunică foarte greu cu cei doi minori, având deficiențe de vorbire.

Vocabularul lor fiind unul foarte restrâns, ca urmare a lipsei de îngrijire şi a educaţiei elementare, reușind cu mare greutate să își spună vârsta pe care o au.

Ei au ajuns la spital cu un echipaj SMURD prezentând semne de deshidratare si având răni pe corp din cauza scărpinăturilor.

Probabil că au stat pe câmp, au stat în soare, sunt pur și simplu 2 copii amărâți.”, transmite Tudor Ionescu

Momentan, minorii vor rămâne în spital pentru hidratare și igienizare, iar în urma rezultatelor analizelor se va stabili daca aceștia vor rămâne internați.

Potrivit IPJ Argeș, pentru căutarea minorilor au fost mobilizate forțe impresionante și au fost transmise mesaje RoAlert.

1c321124 81c1 4e56 8008 5c13489d0056 - (VIDEO) Autoritățile au fost în alertă! Ce s-a întâmplat cu minorii dispăruți de pe un câmp din Golești

Pentru a putea fi găsiți, înainte să se întâmple vreo tragedie, la acțiunile de căutare au luat parte polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

De asemenea, s-au folosit drone, câinele de urmă, camera cu termoviziune și a fost solicitat și un elicopter să survoleze zona.

Copii au fost căutați inclusiv în zona barajului Golești. Aici, pompierii argeșeni au intervenit cu două bărci de salvare de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Bradu.

Vă reamintim că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au desfășurat cercetări, în această seară, cu privire la  dispariția a doi minori, frați, din Valea Mare-Podgoria.

Ei  au fost lăsați în zona Golești, să supravegheze animalele, pe un câmp, și nu au mai fost găsiți.

Cei doi minori, frați, se numesc CIOINEAG DAVID IOAN, de 14 ani, respectiv CIOINEAG RADU CONSTANTIN, de 12 ani.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cei doi minori dispăruți de pe un câmp din Golești au fost găsiți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești