(Video) Bărbat de 29 de ani din Mărăcineni reținut de polițiști după ce a lovit și mușcat doi oameni

de | 14.02.2024 15:19 | Județean, Eveniment, Importante

  • Argeșean reținut pentru violență!

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut marți, 13 februarie, un bărbat de 29 de ani, din Mărăcineni.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că, în noaptea de 21 septembrie 2022, în jurul orei 23:00, în cadrul unei stări conflictuale cu alte două persoane, argeșeanul ar fi lovit și mușcat alți doi barbați.

 

 

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 februarie, bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reprezentanții IPJ Argeș transmit faptul că cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

Video: IPJ Argeș

Foto descriptiv: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu izbucnit într-un tren personal. Zeci de călători se aflau în el

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș