(Video) Campania de prevenire a consumului de droguri. Discuții cu elevii Colegiului Național ,,I.C. Brătianu

de | 18.10.2023 15:55 | Județean, Administrație, Importante, Lifestyle

Astăzi, 18 octombrie, prefectul județului Argeș, Radu Perianu a stat de vorbă cu elevii Colegiului Național ,,I.C. Brătianu”, în cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri inițiată marți de Instituția Prefectului județului Argeș.

Nimeni nu este singur! A fost mesajul meu în discuția de astăzi cu elevii Colegiului Național ,,I.C. Brătianu”. Ne-am întâlnit cu ei în cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri inițiată de Instituția Prefectului județului Argeș.

 

Vreau ca tinerii să știe că orice problemă are o rezolvare pe care, dacă ei simt că nu o pot găsi, să știe că au alături părinții, profesorii, psihologii școlari, autoritățile. Și că indiferent ce le-ar spune un așa zis prieten care îi va îndemna să caute soluții în droguri, este o minciună! Una din care, în cele mai multe cazuri, individul respectiv va scoate bani!

 

Elevii au fost activi, au pus întrebări, cu unele ne-au și surprins și ăsta este un lucru bun pentru că arată că a fost o discuție reală, sinceră și am avut ocazia să oferim informații corecte!”, a transmis Radu Perianu.

 

Video: Instituția Prefectului Argeș

Foto: captura video

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonloine.ro:

Radu Perianu: „Premieră în Argeș – grup de lucru pentru lupta împotriva consumului de droguri!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului Argeș