Femeie din SUA, depistată că locuia ilegal în Argeș. Ce amendă a primit

de | 18.10.2023 15:45 | Județean, Eveniment, Importante

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Argeş au desfăşurat, în cursul zilei de ieri, o acţiune ce a avut ca scop combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.

Potrivit Agerpres, în urma acțiunilor, oamenii legii au depistat, o femeie din Statele Unite ale Americii, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au constatat că aceasta a intrat legal în România, în baza convenţiilor internaţionale prin care se desfiinţează unilateral regimul de vize, însă la expirarea perioadei de şedere ea nu a părăsit teritoriul ţării.

În urma celor constatate, polițiștii au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile. De asemenea, femeia a fost şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700 lei.

foto descriptiv pressalert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! Un control medical de rutină te va putea lăsa fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SUA

Ultimele articole