(VIDEO) Clipe de panică pentru o familie cu 3 copii! Au cerut ajutorul jandarmilor

de | 12.06.2022 11:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Clipe de panică, sâmbătă, pentru o familie cu trei copii, care a rămas blocată au autoturismul pe un drum forestier din Sălătrucru.

Dorind să petreacă minicavanța de Rusalii la o pensiune din Arefu, oamenii au plecat la drum, însă sistemul de navigație i-a îndrumat pe un drum forestier, iar acolo cei cinci au rămas blocați cu mașina.

Fiind cu trei copii în autoturism și pentru că afară de întuneca și ploua, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților.

masina blocata drum 2 - (VIDEO) Clipe de panică pentru o familie cu 3 copii! Au cerut ajutorul jandarmilor

În zonă a fost direcționată o patrulă de jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Curtea de Argeș. În scurt timp, familia a fost găsită, iar după ce s-au asigurat că nu au nevoie de îngrjiri medicale, jandarmii au încercat să scoată autoturismul din locul unde era blocat. Au solicitat ajutorul unui localnic care deține tractor penrru a debloca mașina cu rapiditate.

În cele din urmă, familia a fost îndrumată cu autoturismul într-o zonă de unde și-au putut continua călătoria în siguranță.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rusalii