(VIDEO) Credeați că nu sunt droguri în Pitești? Vindeau din 2021 și spălau banii printr-o firmă!

de | 07.07.2022 11:25 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

În cursul zilei de ieri, 6 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat un număr de 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş la locuințele a 6 persoane bănuite de trafic de droguri și spălare de bani și la sediul unei societăți comerciale, în vederea destructurării unei grupări infracționale, specializate în trafic de substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor făcute de către procurori D.I.I.C.O.T., în casele suspecților au fost descoperite și ridicate aproximativ 25 de grame de substanță cristalină, susceptibilă a fi droguri, 1,5 litri de substanță lichidă, susceptibilă a fi droguri, o armă neletală tip pistol, supusă autorizării, trei cântare electronice de precizie, 3.050 de lei, 7.300 de euro, 6 telefoane mobile, precum și mai multe ustensile utilizate la porționarea și consumul drogurilor.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, 6 iulie, polițiștii de la Crimă Organizată din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au prins, în flagrant delict, alte 2 persoane, în municipiul Pitești, care ar fi oferit, spre vânzare, 50 de grame de NPS.

După prinderea în flagrant a celor doi, organele oficiale au efectuat o percheziţie domiciliară la locuința uneia dintre cele două persoane.

Din cercetările efectuate de către polițiști, este cunoscut faptul că, această grapre alcătuită din 6 persoane, furnizau substanțe cu efect psihoactiv încă din anul 2021.

De asemenea, sumele obținute în urma activităților au fost introduse în circuitul financiar reglementat, prin intermediul unei societăți comerciale și ar fi fost disimulate prin venituri cu caracter legal.

Ulterior, polițiștii de la Crimă Organizată au descoperit că sumele au fost folosite pentru jocuri de noroc și pentru a-și achiziționa bunuri mobile și imobile. Cele 17 persoane implicate au fost conduse la sediul de audieri D.I.I.C.O.T – Serviciului Teritorial Pitești.

Astfel, după administrarea probatoriului, 7 bărbați au fost reţinuţi, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 7 iulie, vor fi dispuse măsuri preventive.

 

Flagrantul operat ieri de catre echipele BCCOA a fost surpins in plina stradă, in zona Depou-Prundu Pitesti, de catre publicul din blocurile vecine. Cei doi (o fată și un barbat) au fost blocați în trafic și încătușați în plină stradă, în urma operațiunii declanșată de oamenii legii.

prins 1 e1657182201514 - (VIDEO) Credeați că nu sunt droguri în Pitești? Vindeau din 2021 și spălau banii printr-o firmă!

Sursa Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, știrea de ieri, pe anchetaonline.ro

Urmărie în trafic, în Pitești! Doi tineri au fost încătușați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole