anchetaonline.ro

Tineri amendați de polițiștii locali în parcul Lunca Argeșului!

de | 07.07.2022 11:10 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

  • Tineri amendați în parcul Lunca Argeșului!

 

În noaptea de 6 spre 7 iulie, în jur de ora 03:00, în parcul Lunca Argesului, o patrulă a Poliției Locale Pitești, a surprins un grup de cinci tineri care se manifestau zgomotos într-un foișor din zona de picnic.

După legitimare, s-a constatat că tinerii mutaseră mai multe elemente de mobilier în foișor: mese, bănci, perne de puf. Este bine de știut că acest fapt este interzis conform regulamentului existent în parc.

În urma faptelor mai sus menționate, trei dintre adolescenți au fost amendați cu suma de 1000 de lei.

Totodată ieri, 6 iulie, în jurul orei 21:00, alte două persoane au fost sancționate tot pentru folosirea necorespunzătoare a mobilierului din parc.

 

Ținând cont că vineri si sambata in Lunca Argesului va avea loc festrivalul rock Rebel X, facem apel către participanți să folosească corespunzător elementele de mobilier din parc, fără a risca sancțiuni contravenționale”, precizează Poliția Locală Pitești.

 

De menționat faptul că politiștii locali vor acționa cu efective sporite în zona, pe toata durata festrivalului rock Rebel X.

 

în parc politia-locala

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: