(VIDEO) Elevi de clasă pregătitoare, terorizați de un coleg agresiv. Unii dintre ei au ajuns cu vânătăi acasă

de | 02.10.2023 10:53 | Național, Eveniment

Situație scăpată de sub control într-o școala din Brașov, acolo unde un elev a reușit să-și terorizeze colegii de clasă pregătitoare.

Micuții spun că, încă din primele zile de școală, îi lovește și le vorbește urat. Din acest motiv, elevii refuză să se mai prezinte la ore.

În acest sens, părinţii au depus o sesizare la conducerea şcolii, încă din prima săptămână a anului şcolar, însă nu au primit niciun răspuns până acum.

Părinții reclamă că un elev din clasa pregătitoare D de la Școala Gimnazială nr. 11 din Brașov îşi terorizează colegii, unii dintre ei ajungând acasă cu vânătăi în urma agresiunilor.

2023 10 02 - (VIDEO) Elevi de clasă pregătitoare, terorizați de un coleg agresiv. Unii dintre ei au ajuns cu vânătăi acasă

Potrivit bizbrasov.ro, elevii le-au povestit părinților că sunt bătuţi și ameninţaţi. De asemenea, nici când sunt la baie nu au momente de liniște, deoarece colegul lor violent intră peste ei.

62391101 - (VIDEO) Elevi de clasă pregătitoare, terorizați de un coleg agresiv. Unii dintre ei au ajuns cu vânătăi acasă

Sursa citată susține că directorul școlii, profesorul Mihaela-Carmen Nicodin, are la cunoștință acest subiect și susține că nu a răspuns la reclamația părinților pentru că încă nu au trecut cele 30 de zile legale pentru emiterea unui astfel de document.

În ciuda acuzațiilor grave, directorul școlii susține că situația se află sub control, iar copilul se manifestă astfel doar în pauze.

Însă, elevii sunt de altă părere și susțin că nu vor participa astăzi la cursuri, în semn de protest privind actele de violență la care sunt supuși.

Din păcate, aceste incidente se înmulțesc în școli, iar reprezentanţii unităților de învățământ par a fi depăşiţi de situaţie.

Și mai trist este faptul că un copil în vârstă de nici 7 ani cere ajutorul președintelui pentru a putea merge la școală liniștit, fără a-i fi teamă că o să fie bătut sau înjurat.

În acest caz, politiștii brașoveni au demarat verificări.

În urma apariției în mediul online a unor articole privind o situație semnalată la o școală gimnaziale din municipiul Brașov, vă comunicăm următoarele :

La data de 29.09.2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Brașov s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Paralel cu desfășurarea activităților polițienești specifice în astfel de cazuri, s-a stabilit cu directorul unității de învățământ ca luni, 02 octombrie a c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară să fie prezenți la clasa din care fac parte elevii în cauză în vederea desfășurării de activități de informare pentru asigurarea unui climat școlar sigur.”, transmite IPJ Brașov

Activitatea programată de către Poliţie va avea loc cu părinţii şi cu reprezentanţii unităţii şcolare.

sursă foto bizzbrașov.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat și-a dat foc din cauza problemelor în dragoste

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov

Ultimele articole