anchetaonline.ro

(VIDEO) Tatăl, mama și fratele geamăn ai criminalului de la Bascov au fost înmormântați!

de | 12.08.2022 10:46 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Astăzi este zi de doliu în comuna Bascov, după măcelul care a avut loc în urmă cu câteva zile. Marți, 9 august, a fost ziua în care medicul din Pitești și-a găsit întreaga familie moartă atunci când a ajuns acasă de la muncă, iar azi, 12 august, își va îngropa toți membrii decedați. Cei doi socrii și cumnatul său vor pleca pe ultimul drum către cimitirul din localitate, iar soția și fetița acestuia, de numai 6 anișori, vor fi înmormântate, mâine, în Pitești. Așa au fost marcate cele mai negre zile pentru medicul Rusu Gheorghe .

cavou - (VIDEO) Tatăl, mama și fratele geamăn ai criminalului de la Bascov au fost înmormântați! inmormantare - (VIDEO) Tatăl, mama și fratele geamăn ai criminalului de la Bascov au fost înmormântați!

Chiar dacă autoritățile locale au căutat soluții pentru a găsi în cimitirul comunei 5 locuri de veci, unul lângă altul, nu a fost așa.

Pe de altă parte, criminalul Viorel Lețcan, bolnav psihic care suferă de Schizofrenie, le-a oferit anchetatorilor detalii șocate despre cum a pus la cale planul și modul în care s-a produs tragedia. Acesta și-a notat într-un jurnal crima pe care avea să o comită, planificată cu lux de amănunte. Criminalul le-a povestit organelor oficiale motivele pentru care a făcut asta, dar și modul de operare prin care i-a ucis pe cei cinci: părinții, fratele geamăn, sora si nepotica de 6 ani.

A declarat coerent, cu lux de amanunte, cu toate explicatiile necesare. A raspuns la tot. printre motivatii e si ca nu a fost apreciat de familie. Planuia (crimele de mult – n.r.)”, a precizat Laurenţiu Palaghiea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Viorel Lețcan le-a pus anchetatorilor că era supărat pe nepoțica lui și că a omorât-o deoarece acesta îi făcuse cadou un lănțișor din aur pe care fata nu îl purta.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Pompierii din Argeș ajută la stingerea incendiile de vegetație din Franța!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Pitești