(VIDEO) Femeia care și-a înjunghiat mortal fratele, în Bascov – A fost încarcerată!

de | 26.07.2023 18:07 | Eveniment, Județean, Știri

Update

Femeia de 53 de ani, reținută în urma cercetărilor efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței competente, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Femeia a fost încarcerată.”, transmite IPJ.

 

Știre inițială

O tragedie a avut loc, în cursul serii de 15 iulie, în Bascov.

O femeie de 53 de ani și-a înjunghiat mortal propriul frate, în spate, în urma unui scandal spontan. Criminala, a recurs la acest gest extrem după ce ar fi consumat alcool.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, au continuat, în cursul zilei de 25 iulie, cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 26 iulie, să fie dispuse măsuri preventive.

 

foto romania 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole