Trei tineri de 23, 24 și 25 de ani au agresat două persone într-un spațiu comercial!

de | 26.07.2023 19:48 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără drept, și au reținut, în cursul zilei de ieri, marți, 25 iulie, trei tineri, cu vârste de 23, 24 și 25 de ani, toți din Mălureni.

Astfel, din cercetările făcute de către organele de lege, s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie, tinerii ar fi agresat două persoane în incinta unui magazin din Micești, tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, s-a constatat și că tânărul de 25 de ani ar fi condus autoturismul cu care cei în cauză s-au deplasat, în condițiile în care avea dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 25 iulie, după administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 2 autoturisme în Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: